Over dpf-pro

dpf-pro is een netwerk van opgeleide specialisten die gespecialiseerd zijn in diesel uitlaatgas problematiek. De roetfiltertest is sinds kort een verplicht onderdeel van de APK voor dieselvoertuigen. Een dpf-pro specialist bepaalt tijdens deze test door middel van een deeltjesteller of de uitstoot van fijnstof nog voldoet aan de wettelijke eisen. Wanneer het voertuig wordt afgekeurd biedt de dpf-pro specialist je een oplossing.

Een roetfilter is een belangrijk onderdeel van het uitlaatsysteem van je dieselvoertuig. Het filtert de roetdeeltjes uit de uitlaatgassen en voorkomt dat schadelijke stoffen in de lucht terecht komen. Het onderhouden van het roetfilter is van groot belang om ervoor te zorgen dat je voertuig goed blijft presteren en voldoet aan de emissienormen.

De dpf-pro specialist stelt een uitgebreide diagnose aan het voertuig om het probleem te achterhalen. Deze diagnose kan leiden tot het vaststellen van een probleem met het roetfilter of een ander onderdeel van het uitlaatsysteem. Wanneer er een probleem met het roetfilter is geconstateerd, zal de dpf-pro specialist het filter grondig inspecteren om de aard en omvang van het probleem vast te stellen. Dit kan betekenen dat het roetfilter moet worden gereinigd of vervangen.

Vakkundige diagnose en passende oplossingen
Kennis van de nieuwste technologie├źn en technieken
Expert in diesel uitlaatgas problematiek

Onze dpf-pro specialisten
verhelpen jouw
diesel uitlaatgas problemen

 

Meer informatie?

Neem contact op

Vind een vestiging bij jou in de buurt

Alle vestigingen